از عمومی ترین تجهیزات زیر ساخت شبکه های کامپیوتری ،دیتاسنترها و سرور روم ها ، رک ها می باشند . رک محفظه فلزی است که جهت نگهداری و محافظت از تجهیزات مختلف شبکه مانند کابل ، سوئیچ ، پچ پنل ، سرور ،تجهیزات مخابراتی، ups و ... مورد استفاده قرار می گیرد.

رک ها در 2 نوع دیواری و ایستاده تولید می شود :

رک های دیواری :

رک های دیواری معمولا دارای ارتفاع های ۵ تا ۹ یونیت و رک های DVR در 4،8 و 16 پورت هستند . یونیت واحد سنجش ارتفاع رک است و معادل 44.45 میلیمتر می باشد . عمق این رک ها نیز متفاوت می باشد . عمق آنها می تواند ۳۵ ، ۴۵ یا 60 سانتیمتر می باشد البته به این نکته دقت کنید که عمق رک های ایستاده کمی بیشتر می باشد . کید رک برای قرار گیری سوئیچ های کوچک غیر رکمونت برروی دیوار استفاده می شود و عمق آن فقط ۲۹ سانتیمتر است . رک های ۹ یونیت از تنوع بیشتری برخوردارند و پنل های بغل برخی از آن ها کاملا باز می شود و امکان دسترسی به رک را از بغل فراهم می کند . برخی نیز امکان چرخش تا ۱۰۰ درجه را داشته وامکان دسترسی به پشت رک را برای کاربر فراهم می آورد . نوع مذکور جهت سوئیچ هایی که ماژول پشت دارند استفاده می شود . امکان نصب پاور یونیت های ۳ و ۴ پورت و فن ۱۲ سانتیمتری نیز بر روی رک های دیواری وجود دارد

رک های ایستاده :

در این رکها ، انواع پچ پنل ، سوئیچ ، سرور ، یو پی اس و سایر قطعات رکمونت ۱۹ اینچی را برای مدیریت آسانتر یکجا جمع می نمایند
از بالا و پائین ورودی برای انواع کابل دارند . همچنین از چهار طرف باز می شوند . ارتفاع این رک ها می تواند 12 تا 47 یونیت باشند و با عمق های 120،100،80،60 سانتیمترتولید می شوند و دارای دربهای تمام فلزی پانچ شده بصورت مشبک ، شیشه ای یا تلقی فریم دار هستند .
امکان نصب ۱ تا ۴ فن درون این رک ها وجود دارد . پاور ماژولهای 6 پورت تا ۹ پورت افقی درون این رکها نصب می شود و نسبت به ارتفاع رک می توان پاور ماژولهای 16پورت عمودی نیز نصب کرد .

 

اشتراک گذاری: